ro 1
Abonează-te la newsletter!
Fii mereu la curent cu tendințele, noutățile, promoțiile sau cursurile Xtreme Lashes®.
Te rugăm să completezi adresa de e-mail şi să accepţi termenii şi condiţiile newsletter-ului!
Opps, nu ai reuşit să te înscrii, te rugăm să încerci mai târziu!
Îţi mulţumim pentru că te-ai înscris la newsletter!
Se pare că te-ai înscris deja la newsletter-ul nostru, în curând vom trimite primele informaţii.
Urmărește-ne!
Ne găsești pe Facebook și pe Instagram!
Xtreme Lashes Facebook    Xtreme Lashes Instagram
Xtreme Lashes

Politica de confidentialiatate

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul xtremelashes.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

xtremelashes.ro. este proprietatea ROGENICS SRL care îl administrează după legislația valabilă pe teritoriul României.

Întregul conținut al site-ului xtremelashes.ro este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrial.

Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul xtremelashes.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor ROGENICS SRL fără acordul scris al acesteia.

DESPRE NOI

ROGENICS SRL este deținătoarea francizei brand-ului Xtreme Lashes® pe teritorul României, vânzătorul exclusiv al produselor de aplicare Xtreme Lashes. Compania americană Xtreme Lashes este un fenomen global în domeniul extensiilor de gene. Produsele firmei, precum şi metodele folosite de aceasta garantează servicii de calitate superioară.

Numai cu produse excelente şi cu ajutorul stiliştilor noştri puteţi obţine gene frumoase şi de durată. Produsele Xtreme Lashes sunt folosite numai de stilişti de gene profesionişti, iar formarea profesională este asigurată de compania noastră în toată ţara, deoarece numai cu ajutorul profesioniştilor se poate garanta calitatea genelor Xtreme Lashes, calitate ce caracterizează toate produsele companiei Xtreme Lashes. Xtreme Lashes este un nume cu rezonanță în domeniul extensiilor de gene, respectiv în industria beauty. Fiind unul dintre specialiștii în extensii de gene, a câştigat premiul pentru CELE MAI BUNE EXTENSII DE GENE conform alegerii a mii de profesionişti, concurs organizat de Intercoiffure - Organizaţia Internaţională a Profesioniştilor din domeniul frumuseţii. Produsele de îngrijire Xtreme Lashes protejează extensiile de gene şi genele naturale, oferă gene lungi, mai frumoase, mai durabile. Produsele de machiaj sunt speciale, câştigătoare a nenumeroase premii.

Produsele Xtreme Lashes oferă o privire mai strălucitoare, mai seducătoare, mai tânără.

CUM COMAND?

Pentru a comanda produsele de pe site-ul nostru, www.xtremelashes.ro este necesar să urmați următoarele etape:

alegeți categoria de produse

selectați produsul pe care îl doriți;

apăsați butonul “în coș”;

în fereastra care se deschide verificați produsul comandat și eventual cantitatea;

în cazul în care totul este în regulă apasați butonul „Comandă”, dacă doriți să continuați cumpărăturile apăsați „înapoi la cumpărături”

dacă nu doriți să faceți alte cumpărături confirmați comanda cu butonul „mai departe”

în fereastra care se deschide completați datele dumneavoastră pentru a vă înregistra sau pentru a vă loga

urmează completarea datelor (aveți grijă să nu lăsați câmpurile obligatorii necompletate – altfel nu veți putea trece mai departe);

în momentul în care ați terminat de completat datele dumneavoastră de contact apăsați butonul „mai departe”;

bifați modalitatea de plată dorită și notați în câmpul de „observație” informațiile suplimentare

apăsați butonul „mai departe”

verificați încă o dată datele din comandă, citiți „termenii și condițiile” și finalizați comanda cu butonul „finalizare”

În acest moment operatorul nostru a primit comanda dumneavoastră, veți primi un e-mail de confirmare a comenzii.

Toate comenzile sunt confirmate fără excepții prin e-mail. În cazul în care nu sunteți contactat înseamnă că dintr-un motiv tehnic comanda dumneavoastră nu a putut fi procesată și drept urmare vă rugăm să ne contactați.

CUM PLĂTESC?

Achitarea produselor comercializate prin intermediul www.xtremelashes.ro se poate face prin ramburs. Comanda se achită pe loc reprezentantului firmei de curierat rapid. Veți plăti exact prețul afișat pe site la efectuarea comenzii. Prețurile afișate conțin TVA.

Adresa de livrare poate fi: adresa de domiciliu, de serviciu sau la o altă adresă indicată de către dvs..

LIVRARE

Modalitate de transport: Fan Courier.

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, în maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate pe stoc de la plasarea comenzii la adresa specificată de către dumneavoastră.

Taxa de curierat este 19 RON.

Toate produsele din listă se livrează în soțită de factură și sunt în conformitate cu normele în vigoare.

La solicitarea xtremelashes.ro sau a curierului, dvs. veți face dovadă identității, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritați oficiale. În cazul în care clientul se află în imposibilitatea recepționării comenzii în mod personal, comanda va fi lasată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani. Nicio cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorată dacă dvs. nu îndepliniții condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de munca al dvs., caz în care curierul nu poate avea acces în locația respectivă, trebuie să vă asigurați că poate recepționa această comandă.

Dvs. veți fi contactat telefonic de către curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezentei acestuia la adresa selectată în momentul validării comenzii pe site.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către xtremelashes.ro, la momentul predării produselor comandate către dvs. la adresa selectată de acesta la momentul plasării comenzii.

PRODUSELE

Vă rugăm să luați în considerare ca produsele cosmetice desfăcute și utilizate care nu reprezintă un defect calitativ și nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sănătate. Vă mulțumim pentru întelegere. În conformitate cu legislația uniformizată a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictogramă (un desen ce reprezintă o cutie rotundă desfacută și un număr). Numărul trecut pe această pictogramă reprezintă numărul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul în care acesta a fost deschis. Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul în care a fost deschis. În cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36.

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

ROGENICS SRL își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. ROGENICS SRL își rezervă dreptul să facă modificări în structură site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

CORECTAREA INFORMAŢIILOR ERONATE

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

POLITICA DE RETURNARE

Xtreme Lashes dorește să mulțumească toți clienții. Dacă din anumite motive doriți returnarea unui produs, noi îți returnăm în totalitate suma plătită pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie să aplicați pentru procedura de retur a produselor în maxim 14 zile de la recepția acestora. Potrivit art. 9 din ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 34 din 4 iunie 2014 (*actualizată*) privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, consumatorul are dreptul de retragere astfel ca va putea să notifice în scris xtremelashes.ro că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. xtremelashes.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data notificării în scris. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea suma înapoiată nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau al mandatului poștal (dacă e cazul).

În cazul unei erori de comandă (ex: s-a trimis alt produs etc.) xtremelashes.ro va suporta taxa de transport.

În cazul în care coletul primit prezintă urme de deterioare vă rugăm să refuzați primirea acestuia, sesizările ulterioare nu vor fi luat în considerare.

În cazul în care produsulele primite nu sunt conforme vă rugăm să ne informați în termen de 24 de ore de la primirea coletului, sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Condiții de acceptare retur produse:

Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (sigilat (nefolosit), să aibă etichetele atașate, ambalajul original și documentele care l-au însoțit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Pentru returnarea produselor, trebuie să ne trimiteţi completat Formularul de Returnare de mai jos. Decărcați de AICI.

Adresa de returnare a produselor este:

SC ROGENICS SRL,

Telefon: 0720-896-892

Str. Tudor Vladimirescu , Nr. 89, Bl. R19, Sc. B, Ap. 110, Et. 6

Pentru orice alte întrebări contactați-ne la info@xtremelashes.ro.

Notă:

1. Politica de retur produs(e) mentionată mai sus se aplică doar produselor comandate online pe xtremelashes.ro ce au fost recepționate de către cumpărător în urma transportului prin curier;

2. Pentru produsele ale căror colete reprezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, cumpărătorul este rugat să refuze recepția lor;

3. Produsele comandate online pe xtremelashes.ro sunt livrate numai în ambalaj original de la producător. Pentru unele categorii de produse, daca este cazul, xtremelashes.ro își rezervă dreptul de a livra în ambalaj suplimentar în vederea protecției ambalajului original.

GARANŢIE

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.

Toate celelalte prevederi cuprinse în legislația în vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt valabile. Drepturile clienților sunt cele prevăzute în legislația în domeniu. Garanția nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată, ROGENICS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastra. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe xtremelashes.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, pentru reclama, marketing și publicitate, statistică. Astfel, xtremelashes.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Nu sunteti obligat(ă) să furnizați aceste date, însă refuzul dumneavoastra determină imposibilitatea efectuării comenzii.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care ne rezervam dreptul de a intreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

xtremelashes.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul xtremelashes.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, ROGENICS SRL va furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se afla in relații de parteneriat, dar numai după ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre. Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa: Oradea, Str. Tudor Vladimirescu Nr. 89, Bl. R19, Sc. B, Ap. 110, Et. 6.

POLITICA COOKIE-URI

Xtremelashes.ro foloșeste cookie-uri proprii și cookie-uri instalate de terțe părti pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site. Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, descărcate în memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online – telefon mobil, tabletă etc.), atunci când accesați site-ul xtremelashes.ro. Pe site-ul xtremelashes.ro utilizam cookie-uri cu ajutorul cărora număram utilizatorii care accesează paginile site-ului, afisăm anunțuri relevante și produse de interes pentru vizitatori și afisăm unelte prin care puteți distribui acele articole care v-au trezit interesul. Unele browsere vă oferă posibilitatea de a controla cookie-urile, în sensul dezactivării lor. Trebuie însă să țineți cont de faptul că dezactivarea cookie-urilor ar putea duce totodată la scăderea calității vizitelor dumneavoastră pe site-ul xtremelashes.ro.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Nu suntem responsabili și nu putem fi tinuți responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba și/sau problema directă sau indirectă, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fără nici o notificare prealabilă, ROGENICS SRL poate șterge sau adăuga orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul site-lui.

ROGENICS SRL nu se face răspunzatoare pentru coletele deteriorate datorită unei manipulări necorespunzătoare din partea firmelor de livrare cu care colaborăm.

ROGENICS SRL își rezervă dreptul de a refuza o comandă dacă se găsește în una din următoarele situații:

- Produsul comandat nu este pe stoc;

- Imposibilitatea obținerii confirmării de plată;

- Identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;

- Clientul manifesta un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul xtremelashes.ro sau încercare de frauda vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între compania ROGENICS SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

În cazul în care clientul face o comandă, o confirmă, coletul este trimis iar expediția este refuzată clientul se obligă să plătească taxele aferente expediției + servicul de împachetare.

În caz contrar se va proceda la măsuri legale împotriva acestuia.

LITIGII

În cazul unor eventuale conflicte între ROGENICS SRL și clienți, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat, de instanta competenta de la sediul ROGENICS SRL în conformitate cu legile române în vigoare.

http://www.anpc.gov.ro/
Extensii de gene Xtreme Lashes
cu efect multidimensional și
dublu volum

REZULTAT DRAMATIC, DE UN
NEGRU INTENS ȘI ASPECT
DEFINIT

EXTENSII DE GENE XTREME LASHES CU EFECT MULTIDIMENSIONAL ȘI DUBLU VOLUM
REZULTAT DRAMATIC, DE UN NEGRU INTENS ȘI ASPECT DEFINIT
CAUTĂ ÎN WEBSHOP!