ro 1
Abonează-te la newsletter!
Fii mereu la curent cu tendințele, noutățile, promoțiile sau cursurile Xtreme Lashes®.
Te rugăm să completezi adresa de e-mail şi să accepţi termenii şi condiţiile newsletter-ului!
Opps, nu ai reuşit să te înscrii, te rugăm să încerci mai târziu!
Îţi mulţumim pentru că te-ai înscris la newsletter!
Se pare că te-ai înscris deja la newsletter-ul nostru, în curând vom trimite primele informaţii.
Urmărește-ne!
Ne găsești pe Facebook și pe Instagram!
Xtreme Lashes Facebook    Xtreme Lashes Instagram
Xtreme Lashes

LashTrainer

Horvat Krisztina

Horvat Krisztina

- Trainer internaţional -

Au trecut aproape 10 ani de când a introdus pe piaţa din România primul brand de lux de extensii de gene şi a înfiinţat prima academie specializată în acest domeniu.

Perfecţionându-se în America, a instruit sute de stilişti care au o carieră de succes și rezultate remarcabile. Urmărind tendințele internaţionale, de curând a revoluţionat domeniul stilizării de sprâncene prin introducerea brand-ului global Neyes Brows. Cu Krisztina te poți întâlni la Lash&Brow StyleShow, diferite workshop-uri sau conferinţe, expoziţii, etc.

referinţe
Horvat Krisztina referinţă
Horvat Krisztina referinţă
Horvat Krisztina referinţă
Timea Podraczki

Timea Podraczki

- Oradea -

Dorința de a face ceea ce face perfect și viziunea, au ajutat-o să dezvolte un business de succes și să se clasifice în topul trainerilor, stiliștilor și managerilor din industria extensiilor de gene din România. 

Din timp în timp i se mai spune „Hitler” datorită exigenței în calitate de evaluator a sute de stiliști din cadrul Academiei. Capabilă să transmită o experiență consistentă și informații valoroase, a contribuit și contribuie la perfecționarea multor stiliști Xtreme Lashes, făcându-i cei mai buni din acest domeniu. Conștientă că prezintă o mare responsabilitate ca și Master Trainer participă la perfecționări, cursuri și expoziții internaționale, inclusiv la cele realizate de Xreme Lashes SUA.

referinţe
Timea Podraczki referinţă
Timea Podraczki referinţă
Timea Podraczki referinţă
Cristina Lisaru

Cristina Lisaru

- Bucureşti -

Ea este Perfecțiunea în sine când vine vorba de extensii de gene. O persoană născută cu talent pentru aplicarea extensiilor de gene, a performat incredibil de repede în acest domeniu. 

Cristina a urmat cursul de extensii de gene în 2014 și deja după un an de zile a devenit trainer la brand-ul global de succes Xtreme Lashes. Câștigătoare a concursului ”Cel mai bun stilist din România” organizat de MakeUp Fest în 2015 este o stilistă exemplară, reușind să își umple agenda cu programări, fără vreo reclamă pe rețelele social media. Care este secretul ei?

”Cred că este foarte important să facem cu entuziasm ceea ce ne place și într-un mod profesionist, să ne perfecționăm în mod constant, să fim perseverente și punctuale în munca noastră.”

referinţe
Cristina Lisaru referinţă
Cristina Lisaru referinţă
Cristina Lisaru referinţă
Anca Mirona Roşu

Anca Mirona Roşu

- Galaţi -

Anca Mirona Rosu este lash & brow stilist, make-up artist şi trainer fondatoarea unei academii în domeniul frumuseţii în Galaţi - Makeup Philosophy Studio&School.  Activează în domeniul frumuseții de șase ani şi de trei ani este Trainer Xtreme Lashes . Se descrie ca fiind o persoană perseverentă, muncitoare, tenace, sinceră, empatică și perfecționistă. Este pasionată de muncă și își dorește să evolueze în fiecare zi, atingând noi performante. Cuvântul caracteristic este DETERMINARE: "consider ca determinarea, perseverenţa si încrederea sunt principalele căi pentru a atinge succesul''.

referinţe
Anca Mirona Roşu referinţă
Anca Mirona Roşu referinţă
Anca Mirona Roşu referinţă
Alexandra Căldărea

Alexandra Căldărea

- Sibiu - 

„Succesul poate fi privit ca o certitudine atunci când este însoțit de convingerea că poate fi atins și de potențialul dezvoltat pe parcurs. Următorul pas este legat de investițiile la nivel profesional în dezvoltare, calitatea serviciilor oferite, promovarea produselor și a imaginii, având un rol exponențial în acest ciclu evolutiv. Acum 6 ani când am ales să descopăr lumea extensiilor de gene pot spune că m-am regăsit. Am răspuns provocării de a învăța aceasta frumoasă arta și am ales să fiu alături de cei mai buni: brand-ul Xtreme Lashes, activând în prezent ca master stylist, trainer și ambasador. Sunt fericită ca odată cu obținerea statutului de trainer să pot împărtăși secretele acestei frumoase meserii cu toate cele care vor avea deschidere spre tot ceea ce înseamnă acest domeniu.”

referinţe
Alexandra Căldărea referinţă
Alexandra Căldărea referinţă
Alexandra Căldărea referinţă
Mirela Laslău

Mirela Laslău

- Oradea - 

„De-a lungul timpului am învățat să profit de fiecare ușă deschisă în drumul vieții mele, iar pe cele închise să le las altora să se deschidă. În spatele ușilor mele se aflau pasiunea, perseverența, răbdarea, dragul pentru frumos, dar și psihologia. Am profitat de fiecare calitate în parte pentru a mă construi pe mine ca om și profesionist. A fost una dintre cele mai înțelepte decizii pentru că meseria de stilist de gene le include pe toate. De la stilist certificat până la trainer în domeniul extensiilor de gene este o cale relativ lungă sau scurtă. Fiecare persoană în parte decide cât de mult suflet pune în munca sa pentru a ajunge unde își dorește și cât de mult profită de fiecare ușa deschisă.”

referinţe
Mirela Laslău referinţă
Mirela Laslău referinţă
Mirela Laslău referinţăExtensii de gene Xtreme Lashes
cu efect multidimensional și
dublu volum

REZULTAT DRAMATIC, DE UN
NEGRU INTENS ȘI ASPECT
DEFINIT

EXTENSII DE GENE XTREME LASHES CU EFECT MULTIDIMENSIONAL ȘI DUBLU VOLUM
REZULTAT DRAMATIC, DE UN NEGRU INTENS ȘI ASPECT DEFINIT
CAUTĂ ÎN WEBSHOP!