ro 1
Abonează-te la newsletter!
Fii mereu la curent cu tendințele, noutățile, promoțiile sau cursurile Xtreme Lashes®.
Te rugăm să completezi adresa de e-mail şi să accepţi termenii şi condiţiile newsletter-ului!
Opps, nu ai reuşit să te înscrii, te rugăm să încerci mai târziu!
Îţi mulţumim pentru că te-ai înscris la newsletter!
Se pare că te-ai înscris deja la newsletter-ul nostru, în curând vom trimite primele informaţii.
Urmărește-ne!
Ne găsești pe Facebook și pe Instagram!
Xtreme Lashes Facebook    Xtreme Lashes Instagram
Xtreme Lashes FAQ

LashTips

Întrebări frecvente din domeniul extensiilor de gene

”Cât timp rezistă extensiile de gene Xtreme Lashes®?”

”Extensiile de gene Xtreme Lashes® îmi deteriorează genele naturale?”

”Trebuie să țin pauză dacă port extensii de gene?”

Aici găsești răspuns la toate întrebările tale despre gene.

Dacă totuși nu ai găsit răspunsul, contactează-ne cu încredere!

Extensiile de gene Xtreme Lashes® sunt gene false semi-permanente aplicate pe fiecare geană naturală individual. Stiliştii Xtreme Lashes aleg un design personalizat în funcţie de forma ochilor, fizionomia, personalitatea şi stilul clientei. Prin design-ul personalizat se pot corecta micile imperfecţiuni ale ochilor, se poate redefini forma ochilor. Rezultatul este o privire fermecătoare, strălucitoare.

Extensiile de gene Xtreme Lashes® sunt realizate din material sintetic. Genele sintetice reacţionează mai bine la uzură decât alte materiale, astfel menţinând pe perioada purtării lor forma şi curbura extensiilor de gene. În plus, genele sintetice sunt cel mai puţin probabile de a provoca reacţii alergice. Testele au demonstrat, că riscul de a avea reacţii adverse la contactul cu extensii de gene realizate din păr de animal, este mult mai ridicat. Datorită varietăţii curburilor, este important ca extensia să-şi menţină curbura, lucru care nu este asigurat de extensia din păr natural.

Cu o aplicare corespunzătoare, extensiile de gene Xtreme Lashes® arată şi se simt complet naturale. Parcă ar fi genele noastre. Fiecare aplicare este personalizată pentru a respecta nevoile clientei. Extensiile de gene pot fi găsite în grosimi, curburi şi lungimi diferite şi într-o varietate de culori, pentru efecte deosebite. Lungimile variate ale genelor false sunt alese cu atenţie, astfel încât să copieze forma şi curbura genei naturale sau să corecteze micile imperfecţiuni. Grosimea şi greutatea extensiilor de gene Xtreme Lashes® aplicate, trebuie să fie corespunzătoare genelor tale naturale, şi trebuie adaptate în funcţie de preferinţa personală. Efectul final este o definire spectaculoasă a privirii.

NU! Acest lucru ne garantează produsele de înaltă calitate, Sistemul de Aplicare Xtreme Lashes şi stiliştii instruiţi la un nivel superior.

Stiliştii Xtreme Lashes® folosesc o tehnică specială pentru aplicarea genelor, iar cu produsele de înaltă calitate elimină posibilitatea de deteriorare a genelor naturale. Ei aleg extensiile de gene cele mai potrivite pentru genele tale naturale, astfel, nu există şansa de aplicare a unei greutăţi necorespunzătoare, iar izolarea perfectă garantează ca genele să nu se lipească între ele.

Multe dintre femei aleg extensiile de gene Xtreme Lashes® pentru a-şi alungi genele naturale, în timp ce altele doresc ca genele lor să pară mai dese. Cu extensiile de gene Xtreme Lashes® putem oferi ambele efecte în acelaşi timp.  Extensiile conferă aspectul unei priviri mai deschise, mai luminoase şi mai odihnite, pentru un aspect reîntinerit.

Principalul avantaj al extensiilor de gene Xtreme Lashes® este timpul pe care îl poţi economisi din ritualul zilnic de înfrumseţare. Cu ajutorul genelor false Xtreme Lashes® nu vei mai petrece atât de mult timp în faţa oglinzii pentru a te machia; mascara nu mai este necesară.

Avantajul bonus este că vei arăta frumoasă zi şi noapte. Cu extensiile de gene Xtreme Lashes® poţi arăta şi te poţi simţi minunat în fiecare moment al zilei.

Rezistenţa extensiilor de gene depinde de durata de viaţă a genelor naturale. Datorită regenerării naturale a genelor, extensiile vor cădea împreună cu acestea la schimbarea naturală a genelor. Astfel, retuşul este necesar la aproximativ 3 săptămâni, în funcţie de longevitatea şi desimea genelor naturale.

În funcţie de experienţa stilistului de gene şi de tehnica folosită în cadrul aplicării, procedura de aplicare a unui set nou şi complet de extensii de gene durează în general între 1,5-3 ore.  Retuşurile durează mai puţin în funcţie de perioada în care clienta se întoarce la retuş.

Poţi găsi un stilist de gene certificat Xtreme Lashes®, AICI. Pe site-ul nostru sunt postatea stiliste active Xtreme Lashes®, care au urmat un curs de extensii de gene la noi şi lucrează în continuare cu produsele noastre. Stiliştii avansaţi au semne distinctive pe site.


SFATURI DE ÎNGRIJIRE

Pentru a te bucura mult timp de extensiile tale de gene va trebui să urmezi doar câteva sfaturi importante:


  • Nu folosi produse (demachiant, mascara etc.) uleioase, deaorece acestea dizolvă adezivul!
  • Pentru curățarea din jurul ochiilor și a genelor, folosește bețișoare Q-tip sau bureței cosmetici fără puf. (cere ajutorul stilistului tău)
  • Curăță ochii cu grijă, fără a-i freca.
  • Folosește Demachiantul MAKEUP REMOVER și produsele Xtreme Lashes pentru îngijirea extensiilor.
  • Durata de viață a genelor poate fi mărită cu ajutorul Îngrijitorului de gene Xtreme Lashes COATING, aplicând o dată-de două ori/săptămână.
  • Dacă aplicarea extensiilor de gene, nu mai ai nevoie de rimel. În cazul în care totuși dorești să te machiezi, folosește Mascara specială Xtreme Lashes cu vitamine. (aplică doar pe vârful genelor)
  • Nu folosi în fiecare zi Mascara Xtreme Lashes deoarece, îndepărtarea acesteia poate scurta durata de viață a genelor.
  • Nu folosi rimel rezistent la apă deoarece, poate deteriora legătura dintre genele naturale și extensiile de gene.
  • Aburul sau căldura puternică reduce durata de viață a extensiilor, aşadar pentru o rezistență de lungă durată diminuează pe cât posibil următoarele activităţi: sauna, baie cu abur, etc.
  • La aplicarea lentilei de contact nu trage de gene, doar de pleoapă.


Genele tale îţi vor mulţumi dacă ai grijă de ele şi vor rezista mult timp. Retuşul se face la aproximativ 3 săptămâni, în funcţie de creşterea şi desimea genelor naturale. Retuşul durează mai puţin şi este la un preţ avantajos.

Nu. Tehnicile şi produsele de cea mai înaltă calitate îţi garantează gene naturale sănătoase în permanenţă. Poţi purta extensiile de gene ani de zile, fiindcă ele nu se vor deteriora deloc. Experienţa arată că multe cliente au gene mai sănătoase de când poartă extensii de gene , față de perioada în care foloseau rimel.

Preţul extensiilor de gene variază la fiecare stilist, în funcţie de zonă, salon, experienţa stilistului şi tehnica folosită. Pentru o ofertă de preţ, te rugăm să contactezi stiliştii Xtreme Lashes®.

Da. Singura restricţie este evitarea produselor care conţin ulei. Pentru a te asigura de durabilitatea genelor tale şi a le îngriji în mod corespunzător, foloseşte produsele de machiaj şi de îngrijire Xtreme Lashes®.  Produsele noastre sunt compatibile cu extensiile de gene.

Xtreme Lashes este un brand global, înfiinţat în 2005 în Houston. În puţin timp a devenit lider global datorită produselor premium în domeniul extensiilor de gene. Succesul se datorează produselor şi tehnicilor Xtreme Lashes® care sunt cunoscute fiind cele mai sigure din lume. Xtreme Lashes® cercetează şi dezvoltă produsele în propriul laborator cu o echipă compusă din medici, chimişti şi stilişti.

 În România, Xtreme Lashes® este prezentă din anul 2009, fiind prima academie specializată în domeniul extensiilor de gene.
Extensii de gene Xtreme Lashes
cu efect multidimensional și
dublu volum

REZULTAT DRAMATIC, DE UN
NEGRU INTENS ȘI ASPECT
DEFINIT

EXTENSII DE GENE XTREME LASHES CU EFECT MULTIDIMENSIONAL ȘI DUBLU VOLUM
REZULTAT DRAMATIC, DE UN NEGRU INTENS ȘI ASPECT DEFINIT
CAUTĂ ÎN WEBSHOP!