ro 1
Abonează-te la newsletter!
Fii mereu la curent cu tendințele, noutățile, promoțiile sau cursurile Xtreme Lashes®.
Te rugăm să completezi adresa de e-mail şi să accepţi termenii şi condiţiile newsletter-ului!
Opps, nu ai reuşit să te înscrii, te rugăm să încerci mai târziu!
Îţi mulţumim pentru că te-ai înscris la newsletter!
Se pare că te-ai înscris deja la newsletter-ul nostru, în curând vom trimite primele informaţii.
Urmărește-ne!
Ne găsești pe Facebook și pe Instagram!
Xtreme Lashes Facebook    Xtreme Lashes Instagram
Xtreme Lashes

LashTechniques

Vizualizearea video-ului Înainte-După
Original Original
Xtreme Lashes Xtreme Lashes
Bold™ Clasic
Simplitatea este baza eleganței. Acest lucru reflectă perfect setul de extensii de gene Clasic 1D Xtreme Lashes. Utilizarea tehnicii de bază este un mic truc pentu a scoate în evidenţă frumuseţea naturală, oferind eleganţă şi rafinament purtătoarei. În cadrul procedurii clasice se aplică o singură extensie de gene Bold™ Xtreme Lashes - elastică şi flexibilă - pe geana naturală, care oferă comoditate ca şi cum ar fi genele noastre naturale. Rezultatul este deosebit de natural, blând care în acelaşi timp conturează şi oferă o strălucire incredibilă ochilor. Privirea de „căprioară” este garantată!
Bold Dublu
Privirea plină de farmec este sursa frumuseţii feminine. Setul dublu 2D Bold™ de la Xtreme Lashes oferă un efect voluminos, dar în acelaşi timp natural. Rezultatul este o privire intensă şi seducătoare. În cadrul tehnicii 2D se aplică 2 extensii de gene Xtreme Lashes Bold™ pe o singură geană naturală. Combinaţiile unice vor pipera rezultatul: stilistul poate combina mai multe tipuri de gene/curburi/grosimi/culori pentru a oferi design-ul perfect fiecărei priviri. Rezultat rebel, perfect, ordonat sau uşor dezordonat prin tehnici diferite? Poţi alege oricare din variantele prezentate prin tehnica dublării a genelor Bold.
X-Wrap® dublu
Negru intens, volum dramatic, contur puternic, privire spectaculosă...extensiile de gene X-Wrap® în combinaţie cu extensiile de gene Bold™ îţi oferă toate acestea la un loc! Design-ul este personalizat prin folosirea mai multor curburi, grosimi, lungimi şi culori. Efectul spectaculos este dat de îmbinarea celor două tipuri de gene, care prin textura şi forma lor diferită oferă un rezultat ce se poate încadra între natural şi strident. Extensiile de gene folosite pentru tehnica 2D (dublare) sunt extrem de uşoare, astfel putem oferi un efect voluminos, fără să deteriorăm genele naturale cu o greutate prea mare. Forma specială a genelor X-Wrap® ajută la acoperirea golurilor dintre gene şi oferă o rezistenţă foarte mare.
Soft Volume
Eleganța niciodată nu strigă! Eleganța doar șoptește... Tehnica Soft Volume 3-4D este ca un ruj roșu. De impact, seducător, dramatic, totuşi fin şi rafinat. Sistemul de volum este cea mai complexă metodă a „ştiinţei” extensiilor de gene. Specialiştii în tehnicile de volum aplică 3-4 fire de extensii foarte elastice şi fine, dezvoltate special pentru această tehnică, astfel rezultând un volum elegant. Stiliştii Xtreme Lashes pot corecta prin această tehnică micile imperfecţiuni ale ochilor şi pot oferi design personalizat fiecărei cliente în funcţie de stil şi personalitate.
Bold Volume
Privire sălbatică, seducătoare, dramatică – setul Bold Volume este cea mai spectaculoasă tehnică Xtreme Lashes. Acest efect incredibil de bogat este rezultatul „evantaielor” realizate din 5-6 extensii de gene aplicate pe o singură geană naturală. Genele utilizate sunt extensii dezvoltate special pentru această tehnică, ele fiind Xtreme de comode şi moi, chiar dacă volumul aplicat este unul spectaculos. Atenţie! Creează dependenţă!Extensii de gene Xtreme Lashes
cu efect multidimensional și
dublu volum

REZULTAT DRAMATIC, DE UN
NEGRU INTENS ȘI ASPECT
DEFINIT

EXTENSII DE GENE XTREME LASHES CU EFECT MULTIDIMENSIONAL ȘI DUBLU VOLUM
REZULTAT DRAMATIC, DE UN NEGRU INTENS ȘI ASPECT DEFINIT
CAUTĂ ÎN WEBSHOP!