Invitat SPECIAL: detalii în curând
GAZDA EVENIMENTULUI: ISABELA VASILE
6 aprilie 2019

lash & brow styleshow
by XTREME LASHES

lash & brow styleshow
Conferinţă profesională & workshop
lash & brow styleshow
Conferinţă profesională & workshop

Ce este stilul? Este foarte greu de răspuns exact, deoarece noi considerăm că este o temă subiectivă. Dar, putem spune că armonia, identitatea și estetica sunt teme foarte apropiate de acest subiect. Aspectul și stilul sunt instrumente foare importante în fiecare zi, dar și în afacere, întrucât cu toții experimentăm impactul cu foarte multe persoane în fiecare zi. Oare cunoaștem limbajul stilului? Folosim conștient setul de instumente al stilului pentru a comunica exact ceea ce vrem să transmitem?
Aplicăm conștient setul de instrumente pentru a comunica exact ceea ce vrem ca lumea să afle despre noi? Conceptul revoluționar al show-ului este ca la final, fiecare participant să stăpânească abilități și cunoștințe profesionale necesare în viața cotidiană și în construirea unei afaceri de succes. Lash and brow Style Show va prezenta cele mai noi tendințe și evoluții în domeniul extensiilor de gene și stilizării sprâncenelor și va dezbate importanța legăturii între modă, stil și frumusețe.

Locaţie

Stejarii Country Club, Bucureşti

Cu un design original şi impresionant, care poartă semnătura unor companii internaţionale, Stejarii Country Club oferă o experienţă inedită pentru participanţii show-ului. Clubul se întinde în inima naturii pe o suprafaţă de 700 mp şi oferă o privelişte splendidă asupra Golf Driving Range-ului şi pădurii Băneasa.

Arată pe hartă!

Agendă

FAMILIA XTREME SE REUNEȘTE LA

Lash&Brow StyleShow 2019

Te aşteptăm la o zi de neuitat....frumuseţe, stil, produse şi tehnici noi şi inovatoare, tendințe, invitaţi speciali, prezentări și o echipă minunată... este ceea ce îţi oferă Lash&Brow StyleShow 2019!

9:00 - 10:00
Coffee&Chat Session

WELCOME COFFEE BREAK
10:00 - 10:15
Meet the Host

Isabela Vasile
Owner Rouge Media, Founder Cosmobeauty & Termalia
10:15 - 11:15
Business developing : un concept personalizat pentru TINE
Our product vision

Krisztina Horvat
Trainer internațional și proprietar francize Xtreme Lashes®& Neyes® Brows Romania & Hungary
11:15 - 12:15
Trainers talk: puterea feminină

Timea Podraczki, Cristina Lisaru, Cristina Morariu, Tamara Golovițchi
Traineri și stiliști de succes Xtreme Lashes® România
12:15 - 12:30
Break time

#
12:30 - 13:30
Self Branding: How to go from ZERO to HERO?
Global brand power with Xtreme Lashes®

Ramona Mărghidanu
Expert în marketing – Beauty Industry
13:30 - 15:00
Lunch time

#
15:00 - 16:00
SPECIAL GUEST: Alexandru Abagiu
19 ani de experiență sub umbrela brand-urilor internaționale de makeup

Make-up Artist & Beauty Adviser
16:00
ANNIVERSARY CELEBRATION: 10 ani în familia Xtreme Lashes®

Xtreme Family
Adaugă în agendă!

Invitaţi speciali

Alex Abagiu
Makeup Artist Național Lancôme

În prezent, Alexandru Abagiu este Make-up Artist pentru Lancôme în România și călătorește în întreaga lume pentru a lucra cu cele mai bune industrii din domeniul beauty. A lucrat în cadrul Festivalului de film de la Cannes ca make-up artist al vedetelor pentru L'Oreal Paris timp de 8 ani la rând. Într-o carieră de peste 20 de ani, a lucrat în modă și frumusețe cu abilitățile și instrumentele unui pictor și sensibilitatea unui adevărat artist.

Pentru prima data la Lash&Brow StyleShow, make-up artistul cu experiență internațională, Alexandru Abagiu, a decis să ne dezvăluie importanța colaborării cu un brand global, 19 ani de experiență sub umbrela brand-urilor internaționale de make-up.
Alex Abagiu
Invitat special
Krisztina Horvat
Trainer internațional și proprietar francize Xtreme Lashes România și Neyes Brows România

Au trecut 10 ani de când a introdus pe piața din România primul brand de lux de extensii de gene și a înființat prima academie specializată în acest domeniu.

Perfecționându-se în America, a instruit sute de stiliști care au o carieră de succes și rezultate remarcabile. Urmărind tendințele internaționale, de curând a revoluționat stilizarea de sprâncene prin introducerea brand-ului global Neyes Brows.
Krisztina Horvat
TRAINER INTERNAȚIONAL ȘI PROPRIETAR FRANCIZE XTREME LASHES®& NEYES® BROWS ROMANIA & HUNGARY
Isabela Vasile
Owner Cosmobeauty, Termalia, Makeup Forum

ISABELA VASILE, Antreprenor. Este owner-ul Rouge Media. De aproape 16 ani este Fondator și Organizator consacrat de evenimente profesionale în domeniul Beauty, Spa și Medical Estetic în România( portofoliul ei cuprinde expozitiile beauty Cosmobeauty (11 ediții) și Makeup Forum(2 ediții) și evenimentul internațional de business&networking Termalia(3 ediții) dar și zeci de evenimente de lansare pe piața românească și campanii de marketing pentru brand-uri beauty, spa, medicale sau de design)
Isabela Vasile
OWNER ROUGE MEDIA, FOUNDER COSMOBEAUTY & TERMALIA
Ramona Mărghidanu
Expert în marketing – Beauty Industry

Colaborarea cu Xtreme Lashes SUA a ajutat-o să își dezvolte cunoștințe în ceea ce privește marketing-ul internațional în domeniul beauty. A asistat la dezvoltarea brand-urilor de succes Xtreme Lashes România și Neyes Brows România. Este asociat în cel mai popular studio specializat în extensii de gene și stilizare de sprâncene din Oradea. Pasionată de tot ce înseamnă marketing și mai ales de mediul online, Ramona, va prezenta cum te va ajuta pe TINE un brand global să îți dezvolți afacerea și ce influență are branding-ul personal în business-ul propriu.

„Îmi plac proiectele și inițiativele care îmbină online&offline, calitativ și cantitativ, tradițional și digital, pentru oferirea unei viziuni relevante și moderne asupra fiecărui brand.”
Ramona Mărghidanu
EXPERT ÎN MARKETING – BEAUTY INDUSTRY
Podraczki Timea
Trainer, stilist & manager Xtreme Lashes România

Dorința de a face ceea ce face perfect și viziunea, au ajutat-o să dezvolte un business de succes și să se clasifice în topul trainerilor, stiliștilor și managerilor din industria extensiilor de gene din România.

Din timp în timp i se mai spune „Hitler” datorită exigenței în calitate de evaluator a sute de stiliști din cadrul Academiei. Capabilă să transmită o experiență consistentă și informații valoroase, a contribuit și contribuie la perfecționarea multor stiliști Xtreme Lashes, făcându-i cei mai buni din acest domeniu. Conștientă că prezintă o mare responsabilitate ca și Master Trainer participă la perfecționări, cursuri și expoziții internaționale, inclusiv la cele realizate de Xreme Lashes SUA. Cu o vastă experiență, de peste 9 ani, în managementul domeniului extensiilor de gene, în training-uri și în managementul propriului salon de extensii de gene și stilizare sprâncene, Timea, va dezvălui secretele fiecărui element al succesului.
Podraczki Timea
Trainer conducător, stilist de succes, manager Xtreme Lashes®&Neyes® Brows România
Cristina Lisaru
Stilist și trainer Xtreme Lashes – București

Ea este Perfecțiunea în sine când vine vorba de extensii de gene. O persoană născută cu talent pentru aplicarea extensiilor de gene, a performat incredibil de repede în acest domeniu. Cristina a urmat cursul de extensii de gene în 2014 și deja după un an de zile a devenit trainer la brand-ul Xtreme Lashes. Câștigătoare a concursului „Cel mai bun stilist din România” organizat de MakeUp Fest în 2015 este o stilistă exemplară, reușind să își umple agenda cu programări, fără vreo reclamă pe rețelele social media.

Care este secretul ei?

„Cred că este foarte important să facem cu entuziasm ceea ce ne place și într-un mod profesionist, să ne perfecționăm în mod constant, să fim perseverente și punctuale în munca noastră.”
Cristina Lisaru
Trainer și stilist de succes Xtreme Lashes (București)
Cristina Morariu
Salut, sunt Cristina Morariu stilist și trainer Xtreme Lashes în Sibiu. Am studiat Limbi și Literaturi Străine și apoi am lucrat mai mulți ani în multinaționale. Înainte de a visa că se vor inventa extensiile de gene, îmi petreceam pauzele dintre ore în timpul liceului, convingând colegele de clasă să-mi permită să le curbez genele și să le rimelez. Când în sfârșit am aflat de existența companiei Xtreme Lashes, am început cu adevărat să visez. Ca purtătoare de extensii de gene știu cât e de ușor să te îndrăgostești de calitatea extensiilor de gene Xtreme Lashes mai ales cand ea îți îmbunătățeste stima de sine și oferă mai mult timp pentru cafea în fiecare dimineață:-) Ca trainer Xtreme Lashes mă bucur să împărtașesc cât mai mult din secretele meseriei și să transmit pasiunea pentru gene frumoase.
Cristina Morariu
Trainer și stilist de succes Xtreme Lashes (Sibiu)
Tamara
Stilist și trainer Xtreme Lashes – Arad

Pasiunea mea pentru gene a început când eram doar un copil. Pe cum au trecut anii, domeniul genelor s-a dezvoltat, iar în urmă cu câțiva ani am avut ocazia să intru în industria beauty. Entuziasmul meu era la cel mai înalt nivel posibil, eram incantată de tot ceea ce înseamnă extensiile de gene, și voiam sa învăț cât mai multe, încercam tot ce era disponibil la vremea respectivă pe piață, trecând foarte repede de la un brand la altul.

Până am ajuns la Xtreme Lashes, atunci totul s-a schimbat. Am descoperit că este posibil să lucrez cu un singur brand, care îmi pune la dispoziție toate materialele de care am nevoie pentru un set de gene frumos, calitativ, oferind în același timp siguranță. Plus am învățat diferite tehnici de aplicare în funcție de forma ochilor, a pleoapelor încât genele să fie intr-o armonie perfecta cu trăsăturile clientei. Fetelor niciodată nu e prea târziu sa va reinventați și să alegeți calitatea și siguranța pentru clientele voastre, iar calitatea și siguranța, înseamnă Xtreme Lashes.
Tamara Golovitchi
Trainer și stilist de succes Xtreme Lashes (Arad)

Înscrie-te!

Înscrieri: la numărul de telefon +4/0720-896-892 sau pe adresa de e-mail info@xtremelashes.ro

Preţul biletului: 600 RON

Fiecare participant va primi un pachet cadou în valoare de 417 RON.