Invitat SPECIAL: detalii în curând
GAZDA EVENIMENTULUI: ISABELA VASILE
6 aprilie 2019

lash & brow styleshow
by XTREME LASHES

lash & brow styleshow
Conferinţă profesională & workshop
lash & brow styleshow
Conferinţă profesională & workshop

Ce este stilul? Este foarte greu de răspuns exact, deoarece noi considerăm că este o temă subiectivă. Dar, putem spune că armonia, identitatea și estetica sunt teme foarte apropiate de acest subiect. Aspectul și stilul sunt instrumente foare importante în fiecare zi, dar și în afacere, întrucât cu toții experimentăm impactul cu foarte multe persoane în fiecare zi. Oare cunoaștem limbajul stilului? Folosim conștient setul de instumente al stilului pentru a comunica exact ceea ce vrem să transmitem?
Aplicăm conștient setul de instrumente pentru a comunica exact ceea ce vrem ca lumea să afle despre noi? Conceptul revoluționar al show-ului este ca la final, fiecare participant să stăpânească abilități și cunoștințe profesionale necesare în viața cotidiană și în construirea unei afaceri de succes. Lash and brow Style Show va prezenta cele mai noi tendințe și evoluții în domeniul extensiilor de gene și stilizării sprâncenelor și va dezbate importanța legăturii între modă, stil și frumusețe.

Locaţie

Stejarii Country Club, Bucureşti

Cu un design original şi impresionant, care poartă semnătura unor companii internaţionale, Stejarii Country Club oferă o experienţă inedită pentru participanţii show-ului. Clubul se întinde în inima naturii pe o suprafaţă de 700 mp şi oferă o privelişte splendidă asupra Golf Driving Range-ului şi pădurii Băneasa.

Arată pe hartă!Coming soon...