Invitat SPECIAL: ANDREEA RAICU
Prezentatoare: BIANCA IONIŢĂ
21 aprilie 2018

lash & brow styleshow
by XTREME LASHES

lash & brow styleshow
Conferinţă profesională & workshop
lash & brow styleshow
Conferinţă profesională & workshop

Ce este stilul? Este foarte greu de răspuns exact, deoarece noi considerăm că este o temă subiectivă. Dar, putem spune că armonia, identitatea și estetica sunt teme foarte apropiate de acest subiect. Aspectul și stilul sunt instrumente foare importante în fiecare zi, dar și în afacere, întrucât cu toții experimentăm impactul cu foarte multe persoane în fiecare zi. Oare cunoaștem limbajul stilului? Folosim conștient setul de instumente al stilului pentru a comunica exact ceea ce vrem să transmitem?
Aplicăm conștient setul de instrumente pentru a comunica exact ceea ce vrem ca lumea să afle despre noi? Conceptul revoluționar al show-ului este ca la final, fiecare participant să stăpânească abilități și cunoștințe profesionale necesare în viața cotidiană și în construirea unei afaceri de succes. Lash and brow Style Show va prezenta cele mai noi tendințe și evoluții în domeniul extensiilor de gene și stilizării sprâncenelor și va dezbate importanța legăturii între modă, stil și frumusețe.

Locaţie

Hotel Sheraton Bucureşti*****

Hotel Sheraton Bucureşti***** situat în centrul oraşului Bucureşti este o locaţie ideală pentru o gală unică, stilul modern al hotelului combinând eleganţa cu comiditatea. Răsfățul culinar și atmosfera primitoare va încânta gusturile tale maximizând fiecare experiență.

Arată pe hartă!

Agendă

9:15 - 09:45
ÎNREGISTRARE

WELCOME COFFEE BREAK
9:45 - 10:00
OCUPAREA LOCURILOR

#
10:00 - 10:15
BIANCA IONIŢĂ

DESCHIDEREA EVENIMENTULUI
10:15 - 10:30
JO MOUSELLI
FONDATOR XTREME LASHES

MESAJUL LUI JO MOUSSELLI PENTRU TINE, DIRECT DIN SUA ”WE ARE XTREME FAMILY!”
PRODUSE REVOLUȚIONARE ÎN ANUL 2018
10:30 - 11:30
KRISZTINA HORVAT
TRAINER INTERNAȚIONAL ȘI PROPRIETAR FRANCIZE
XTREME LASHES® ROMÂNIA & NEYES® BROWS ROMÂNIA

STILIZAREA PROFESIONALĂ A SPRÂNCENELOR NATURALE
– DEMONSTRAȚIE LIVE TEHNICI DE PENSAT -
TRATAMENTUL INOVATOR NEYES® BROWS
STILUL ESTETIC ÎN FUNCȚIE DE TENDINȚE
TEHNOLOGIE AVANSATĂ: EPILAT CU CEARĂ FĂRĂ RISCURI
11:30 - 12:00
DARIUS STĂNESE
FONDATOR IBROWS SCHOOL & STUDIO

CE ÎȚI OFERĂ NEYES® BROWS?
- DEMONSTRAȚIE COLORING&CONTOURING-
TENDINȚELE ANULUI 2018 ÎN STILIZARE DE SPRÂNCENE
STILUL MODERN AL SPRÂNCENELOR NATURALE
12:00 - 12:15
PAUZĂ

#
12:15 - 12:45
RAMONA MĂRGHIDANU
EXPERT ÎN MARKETING

CUM SĂ CONSTRUIEȘTI UN BRAND ÎN SOCIAL MEDIA
STRATEGII ONLINE PENTRU ATRAGEREA POTENȚIALILOR CLIENȚI
SFATURI PENTRU A CREA POSTĂRI DE IMPACT
FII ONLINE!
12:45 - 13:15
DANIELA BUTCU
DIGITAL MARKETING EXPERT

IMPLEMENTAREA CAMPANIILOR DE PROMOVARE ȘI OPTIMIZAREA PREZENȚEI ONLINE
PROMOVARE ONLINE: CEA MAI IMPORTANTĂ SURSĂ DE TRAFIC ȘI CLIENȚI CUM POT CAMPANIILE DE FACEBOOK ADV ȘI GOOGLE ADWORD SĂ ÎȚI DEZVOLTE AFACEREA?
13:15 - 14:30
CHEF’S CHOICE

BUFET
14:30 - 15:30
Andreea Raicu
INVITAT SPECIAL

Echilibrul începe cu tine
15:30 - 16:00
CRISTINA LISARU
STILIST ȘI TRAINER XTREME LASHES

EXTENSII DE GENE DE LA A LA Z
TRUCURILE APLICĂRII PERFECTE
UN PAS CĂTRE SUCCES: RECOMANDAREA CLIENTEI
16:00 - 16:30
TIMEA PODRACZKI
STILIST ȘI TRAINER XTREME LASHES

PRODUCT MANAGEMENT
CREȘTEREA PRODUCTIVĂ A PROFITULUI
CUM SĂ GĂSIM CLIENȚII VALOROȘI?
16:30 - 16:45
PAUZĂ

#
16:45 - 17:45
KRISZTINA HORVAT
TRAINER INTERNAȚIONAL ȘI CEO
XTREME LASHES® & NEYES® BROWS ROMÂNIA

SECRETELE ADEZIVELOR XTREME LASHES®
INFLUENȚA ADEZIVELOR ASUPRA SĂNĂTĂȚII
UTILIZAREA ADEZIVULUI FĂRĂ FRICĂ
GLOBAL LASH STYLE
CHEIA ELEGANȚEI ÎN STYLING-UL INTERNAȚIONAL DE GENE
FII COACH-UL CLIENTEI TALE!
17:45 - 18:00
ÎNCHIDERE GALĂ

ACORDAREA DIPLOMELOR ȘI CADOURILOR
18:00
COCKTAIL PARTY

#
Adaugă în agendă!

Invitaţi speciali

Andreea Raicu
Deoarece considerăm că drumul către succes începe cu un echilibru interior, am invitat o persoană deosebită la Lash&Brow StyleShow 2018, o persoană care ne-a arătat că poți avea o carieră de succes și în același timp o viață personală împlinită și că armonia dintre acestea este cheia fericirii. Te invităm la o prezentare specială, susținută de Andreea Raicu care te va ajuta să-ți descoperi valorile personale și să le implementezi în afacerea ta. Andreea Raicu a debutat în televiziune la 18 ani unde a câștigat experiență timp de 20 de ani. A pus bazele unui concept unic pe piața din România a platformei online www.andreearaicu.ro, care ne informează despre sănătate, frumusețe și dezvoltare personală, și a devenit speaker motivațional, bazându-și discursurile pe propriile experiențe. A urmat cursuri de dezvoltare personală, din India până în Brazilia, consolidându-și statutul de coach și mentor.
Andreea Raicu
Invitată specială
Bianca Ioniţă
Fiind o persoană publică cred că este de datoria mea să prezint opiniei publice versiunea cea mai bună a mea atât la evenimente cât şi la apariţiile televizive şi tocmai de aceea vreau să fiu la curent cu tot ceea ce e nou din domeniul înfrumuseţării. Mă bucur sa fiu amfitrionul acestei gale de excepţie unde pot “fura” meseria de la cei mai buni din domeniu
Bianca Ioniţă
Prezentatoare
Krisztina Horvat - Trainer internaţional şi proprietar francize Xtreme Lashes România şi Neyes Brows România
Au trecut aproape 10 ani de când a introdus pe piaţa din România primul brand de lux de extensii de gene şi a înfiinţat prima academie specializată în acest domeniu. Perfecţionându-se în America, a instruit sute de stilişti care au o carieră de succes și rezultate remarcabile. Urmărind trendurile internaţionale, de curând a revoluţionat stilizarea de sprâncene prin introducerea brand-ului global Neyes Brows.
Krisztina Horvat
Trainer internaţional şi proprietar francize Xtreme Lashes România şi Neyes Brows România
Darius Stănese - Fondator iBrows School & Studio
Are o experiență profesională de mai bine de 11 ani în care a realizat peste 40.000 ședințe de pensat şi a transformat un simplu pensat într-un pensat profesional. A promovat conceptul de brows artist care să se ocupe exclusiv de pensat. A ajutat peste 1000 de artişti sau amatori pasionaţi, să îşi dezvolte viziunea asupra sprâncenelor. El este Darius Stănese, supranumit Regele Sprâncenelor!
“ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI ȘI FACEM O ROMÂNIE CU SPRÂNCENE PERFECTE!”
Darius Stănese
Fondator iBrows School & Studio
Ramona Mărghidanu - Expert în marketing
Colaborarea cu Xtreme Lashes SUA a ajutat-o să își dezvolte cunoștințe în ceea ce privește marketing-ul internațional în domeniul beauty. A asistat la dezvoltarea brand-urilor de succes Xtreme Lashes România și Neyes Brows România. Este asociat în cel mai popular studio specializat în extensii de gene și stilizare de sprâncene din Oradea. Pasionată de tot ce înseamnă marketing și mai ales de mediul online, Ramona, va prezenta cum te pot ajuta pe TINE platformele de social media să îți dezvolți afacerea și cum poți integra marketingul online în business-ul propriu.
„Îmi plac proiectele și inițiativele care îmbină online&offline, calitativ și cantitativ, tradițional și digital, pentru oferirea unei viziuni relevante și moderne asupra fiecărui brand.”
Ramona Mărghidanu
Expert în marketing
Daniela Butcu
...
Daniela Butcu
Digital Marketing Expert
Cristina Lisaru - Stilist și trainer Xtreme Lashes
Ea este Perfecțiunea în sine când vine vorba de extensii de gene. O persoană născută cu talent pentru aplicarea extensiilor de gene, a performat incredibil de repede în acest domeniu. Cristina a urmat cursul de extensii de gene în 2014 și deja după un an de zile a devenit trainer la brand-ul global de succes Xtreme Lashes. Câștigătoare a concursului ”Cel mai bun stilist din România” organizat de MakeUp Fest în 2015 este o stilistă exemplară, reușind să își umple agenda cu programări, fără vreo reclamă pe rețelele social media. Care este secretul ei?
”Cred că este foarte important să facem cu entuziasm ceea ce ne place și într-un mod profesionist, să ne perfecționăm în mod constant, să fim perseverente și punctuale în munca noastră.”
Cristina Lisaru
Stilist și trainer Xtreme Lashes
Jo Mousselli
Produsele şi tehnicile de aplicare sunt rezultatul multor ani de cercetare şi perfecţionare, sub conducerea lui Jo Mousselli, fondator Xtreme Lashes. Fiind soţie, mamă a patru copii, antreprenor de succes, cunoaşte stilul de viaţă grăbit a femeilor moderne. Îndrumarea părinţilor, de a învăţa continuu, de a muncii din greu şi de a fi perseverent în ceea ce faci, a ajutat-o pe Jo să îşi atingă visele. Cunoştinţele ei profunde din anatomie, psihologie, patologie şi farmaceutică au pus baza produselor de înaltă calitate. Astăzi este maistrul mondial al extensiilor de gene, conducând un brand care este lider global.
Jo Mousselli
CEO & fondator Xtreme Lashes
Timea Podraczki
Dorința de a face ceea ce face perfect și viziunea, au ajutat-o să dezvolte un business de succes și să se clasifice în topul trainerilor, stiliștilor și managerilor din industria extensiilor de gene din România. Din timp în timp i se mai spune „Hitler” datorită exigenței în calitate de evaluator a sute de stiliști din cadrul Academiei. Capabilă să transmită o experiență consistentă și informații valoroase, a contribuit și contribuie la perfecționarea multor stiliști Xtreme Lashes, făcându-i cei mai buni din acest domeniu. Conștientă că prezintă o mare responsabilitate ca și Master Trainer participă la perfecționări, cursuri și expoziții internaționale, inclusiv la cele realizate de Xreme Lashes SUA.
Timea Podraczki
Trainer, stilist & manager Xtreme Lashes România

Înscrie-te!

Înscrie-te completând datele de mai jos. Te vom contacta pentru mai multe detalii telefonic şi prin e-mail

Preţul biletului: 600 RON
XTREME GIFT!

Îți oferim în cadrul Show-ului produse valoroase de aplicare și îngrijire în valoare de 600 RON.